Arbejde på Telenors GSM-netværk

Oplever du at du ikke modtager SMS-beskeder fra din alarm? Så skyldes dette med meget stor sandsynlighed, at Telenor netop har afsluttet et større arbejde på deres GSM-netværk, hvilket er det netværk din alarm benytter til at sende og modtage SMS-beskeder på.

Telenors arbejde er nu afsluttet og du kan derfor hurtigt og nemt få din alarm til at sende og modtage SMS-beskeder igen.

Alt du skal gøre, er at genstarte dit alarmpanel. Følg nedenstående guide.

Sådan genstartes alarmen

Skulle du have behov for at genstarte dit alarmpanel, f.eks. i forbindelse med isættelse af nyt simkort eller lignende, så gøres dette som beskrevet nedenfor.

Forberedelse

Hav en fjernbetjening inden for rækkevidde.

Sådan gør du

1) Hvis alarmpanelet er monteret på vægbeslaget, så aftag dette. Løft forsigtigt op i alarmpanelet, så det slipper beslagets hager.

Bemærk: Når alarmpanelet aftages fra beslaget, så vil alarmpanelets sabotagekontakt udløses og igangsætte alarm. Benyt fjernbetjeningen til at slå alarmen fra ved at trykke på knappen . Slås alarmen fra straks, når systemet ikke at afsende alarmbeskeder.

2) Aftag dækslet på bagsiden af alarmpanelet. Benyt eventuelt skaftet på en teske til at løfte dækslet af, da dette sidder stramt.

3) Flyt den lille sorte skydeknap til venstre "OFF".

4) Udtag strømforsyningen eller sluk på kontakten.

5) Afvent 30 sekunder.

6) Isæt strømforsyningen igen eller tænd på kontakten.

7) Flyt skydeknappen tilbage til højre "ON".

8) Vent med at montere dækslet, men vend i stedet alarmpanelet om og afvent at GSM-lampen øverst til venstre på alarmpanelets front, begynder at blinke med 2-3 sekunders intervaller.

Bemærk: Blinker GSM-lampen med 2-3 sekunders interval, indikerer dette at alarmpanelet har oprettet forbindelse til det mobile netværk. Blinker lampen hurtigere søges der fortsat efter forbindelse.

9) Når der er oprettet forbindelse til GSM-netværket, kan du igen klikke bagdækslet på alarmpanelet bagside og ophænge alarmpanelet på monteringsbeslaget.