Virker alarmen udenfor Danmark?

Kan jeg installere min G5 alarm udenfor Danmarks grænser?

Ja, vores G5 alarmsystem kommunikerer via alle 4 standard frekvenser på GSM-netværket (Quadband) og vil derfor fungerer i hele verdenen. Dog er der nogle få ting som du skal være opmærksom på.

Simkort

Benytter du dit alarmsystem i udlandet kan du ikke bruge et SikkertHjem SMS-kort. Disse fungerer kun indenfor Danmarks grænser.
Køb i stedet et taletidskort som fungerer i det land som du ønsker at benytte alarmsystemet i og husk at fjerne en eventuel PIN-kode inden SIM-kortet indsættes i alarmsystemet. De fleste taletidskort er PIN-kodelåst når du køber dem, denne fjernes dog let ved at indsætte SIM-kortet i din mobiltelefon og herefter benytte telefonens menuer til at fjerne PIN-koden. Se brugermanualen til din telefon for mere detaljeres beskrivelse af, hvordan en PIN-kode fjernes med netop din mobiltelefon.

Strømstik

Er stikkontakterne anderledes der, hvor du ønsker at benytte alarmsystemet end dem som vi bruger i Danmark, så skal du huske at anskaffe dig en adapter. Disse får du ofte for små penge hos isenkræmmeren.