Hvad koster levering?

consulting.png Hvor meget koster det at få leveret mine alarmprodukter?

check.png Vi ønsker ikke at du skal betale mere blot fordi du vælger at købe dine alarmprodukter online og derfor tilbyder vi gratis levering på alle ordre over 750,- kr.

Handler du for et lavere beløb en dette kan vi desværre ikke tilbyde gratis levering, da vores priser som udgangspunkt er så lave at avancerne ikke tillader dette. - Dog er vores frapriser ganske lave.

Fragtprisen på ordre mindre en 750,- kr. varierer fra 25,- til max. 75,- kr. og baseres på produkternes vægt.

lightbulb.png TIP: Har du spørgsmål angående levering, så kontakt vores kundeservice på telefon 36 96 95 00 eller via e-mail support@sikkerthjem.dk