Kan jeg afhente mine varer?

Jeg ønsker ikke at afvente levering af mine varer. Kan jeg selv afhente dem?

Du har desværre ikke mulighed for selv af afhente dine vare købt via vores hjemmeside.

Vi har ikke længere en butik, hvor man kan møde op og hente vare. Her foregår alt via vores pakkecenter.

Du kan dog vælge at købe vores produkter fra en af vores forhandlere. Her vil du kunne få dine vare med hjem samme dag.

Her kan du få dine varer med det samme

En lang række detailbutikker- og varehuse landet over. Find nærmeste SikkertHjem forhandler her.