Kræver S5-Touch / G5 alarmsystem en telefon- eller internetforbindelse for at virke?

En S5-Touch / G5 alarm har indbyggede GSM-moduller. Dette betyder, at de kommunikere via mobilnetværket.

Der er derfor hverken behov for telefonlinje eller internetforbindelse for at bruge alarmsystemet.

Simkort

Alt du skal bruge er et simkort.

Du kan enten købe et SikkertHjem SMS-kort med ubegrænset SMS-forbrug i alarmen eller et hvilket som helst andet taletidskort eller simkort med abonnement hos en anden udbyder.

Læs mere om simkort fra andre udbydere her.