Kræver alarmen en telefon- eller internetforbindelse for at virke?

Blot et simkort

Alle alarmer fra Sikkerthjem har indbyggede GSM-moduler, hvilket betyder at de kommunikerer via mobilnetværket. Der er derfor hverken behov for telefonlinje eller internetforbindelse.

Simkort

Alt du skal bruge er et simkort. Du kan enten købe et SikkertHjem SMS-kort med ubegrænset SMS-forbrug i alarmen eller et hvilket som helst andet taletidskort eller simkort med abonnement, hos en anden udbyder. Læs mere om simkort fra andre udbydere her.

Mobilnetværket et det sikreste

Når vi har valgt at vores G5 alarm skal kommunikere via GSM-netværket (mobilnetværket), så er det fordi at det er den mest stabile og sikre kommunikationsform.

Andre alarmsystemer på markedet kommunikerer via en fastnet telefonforbindelse eller internetforbindelse, men fælles for begge er at de er forholdvis simple at sabotere. Desuden er det også dyrt, for dig som kunde, at skulle opretholde en fastnet- eller internetforbindelse til driften af alarmsystemet.