Er alarmen forsikringsgodkendt?

Er alarmsystemet godkendt af forsikringsselskaberne?

Som udgangspunkt godkender forsikringsselskaberne ikke alarmsystemer til private individuelt, på samme måde som med alarmer til erhverv. I stedet godkendes typer af alarmer, som ofte opdeles i to kategorier; alarmer med lokal alarmering og alarmer med tilknyttet alarmcentral og vægterordning.

Rabat

SikkertHjems alarmsystemer går under kategorien alarmer med lokalalarmering og vil typisk udløse en rabat på 10-15% på din indboforsikring. Rabatten varierer fra selskab til selskab, men ens for dem alle er at du selv skal gøre opmærksom på at du har installeret et alarmsystem og at du derfor ønsker nedsættelse i prisen på din forsikring.

Forsikringsselskaber som tilbyder rabat

SikkertHjem tager ikke stilling til hvilket forsikringsselskab som du har og vi har derfor heller ingen særlige partnerskaber med nogle forsikringselskaber. Via nedenstående link kan du se eksempler på rabatter fra en håndfuld forsikringsselskaber. Tilbudene er indhentet via telefonopkald til selskaberne.

Klik her for at se eksempler på rabatter hos forskellige forsikringsselskaber