Indkod i alarmpanelet: Fjernbetjening

Sådan indkodes fjernbetjeningen i alarmpanelet

Forberedelse:

- Sørg for at have fjernbetjeningen i umiddelbar nærhed af alarmpanelet.

- Sørg for at andre radiostyrede enheder ikke aktiveres under indkodningen. Sluk eventuelt disse enheder inden indkodningen begyndes og tænd dem igen efter indkodningen er overstået.

Indkodning:

1) Indtast din PIN-kode på alarmpanelets tastatur, efterfulgt af indlæringsknappen x5.png. Indlæringsknappen vil nu lyse op, for at indikere at alarmpanelet er i indlæringstilstand.

2) Tryk nu på knappen x2.jpg på fjernbetjeningen. Alarmpanelet vil udgive et bip og indlæringsknappen vil stoppe med at lyse, hvilket indikerer at fjernbetjeningen er succesfuldt indkodet.

Test af fjernbetjeningen:

Efter indkodning test da eventuelt fjernbetjeningen.

1) Tryk på knappen x6.png på fjernbetjeningen. Hvis alarmpanelet udgiver et bip, så er fjernbetjeningen indkodet korrekt i alarmpanelet. Hvis ikke, så gentages indkodningen som beskrevet ovenfor.