Cirklen på alarmpanelets front blinker

Cirklen på fronten af mit G5 alarmpanel blinker blåt, hvorfor?

Cirklen på alarmpanelets front blinker for at indikere at der er indtalt en besked på alarmpanelet, som er klar til afspilning.

Med alarmpanelets ”Voice Memo” funktion, er det muligt at indtale stemmebeskeder i alarmpanelet enten direkte på alarmpanelet eller via din mobiltelefon*. Den indtalte besked, kan så efterfølgende afspilles fra alarmpanelet. En funktion som f.eks. kan benyttes til at lægge besked til børnene, når de kommer hjem fra skole.

Indtal besked

Du kan indtale en besked enten direkte på alarmpanelet eller via din mobiltelefon.

Indtal besked direkte på alarmpanelet:

1) Tryk på knappen  på alarmpanelets touch-tastatur.
2) Indtal besked på op til 10 sekunder.
3) Tryk på knappen  igen for at afslutte optagelsen.

Indtal besked via G5 smartphone app’en*:

1) Åben app’en på din telefon og tryk på ”Indtal besked” [Båndoptager].
2) Alarmpanelet ringer kort tid efter din mobiltelefon op. Besvar opkaldet og indtal besked på op til 10 sekunder.
3) Læg på for at afslutte optagelsen.

Indtal besked via SMS*:

1) Send en SMS-besked til alarmen, hvori du skriver tallet ”4” i tekstfeltet.
2) Alarmpanelet ringer kort tid efter din mobiltelefon op. Besvar opkaldet og indtal besked på op til 10 sekunder.
3) Læg på for at afslutte optagelsen.

Afspil besked

Når en besked er indtalt på alarmpanelet, vil cirklen på alarmpanelets front blinke blåt. Dette indikerer at en besked er klar til afspilning.

1) Tryk i midten af cirklen for at afspille beskeden. Når beskeden er afspilles vil cirklen stoppe med at blinke.

*Bemærk: Funktionen Indtal besked via G5 app’en eller SMS kræver et taletidskort isat alarmpanelet, da alarmpanelet til foretage et opkald til din mobiltelefon. Et SikkertHjem SMS-kort kommunikerer alene via SMS og understøtter derved ikke denne funktion. Benyttes et SikkertHjem SMS-kort i alarmpanelet, er det stadig muligt at indtale og afspille stemmebeskeder direkte via alarmpanelet.