SMS-kort virker ikke

Mit SikkertHjem SMS-kort virker ikke, hvorfor?

Før SMS-kortet vil virke i alarmsystemet skal det aktiveres. Aktivering af SMS-kortet åbner for kortet på GSM-netværket, hvilket i praksis gør det muligt for alarmsystemet at sende SMS-beskeder henover det mobile telenetværk.

Årsag

1) SMS-kortet er ikke aktiveret og kan derved ikke kommunikere over GSM-netværket.

2) SMS-kortet er, som navnet beskriver, begrænset til at kommunikere via SMS-beskeder. Forsøger du at benytte en opkaldsfunktion, så vil dette ikke fungere.

Løsning

1) Aktiver dit SikkertHjem SMS-kort ved at klikke her.

2) Vælg en SMS-funktion i stedet. Opsæt f.eks. alarmmodtagerne til at modtage en SMS-besked ved alarm, i stedet for et opkald. Ønskes du alligevel at benytte opkaldsfunktioner, så kan du altid benytte et taletidskort i alarmsystemet. Læs mere om brugen af taletidskort i alarmsystemet her.