Sabotagealarm fra bevægelsesdetektor

Fejlagtig alarm om sabotage fra bevægelsesdetektor

Bevægelsesdetektorer til G5 alarmsystemet er udstyrede med en sabotagesikring. Denne består af en kontakt inde i selve detektoren, som udløses hvis detektoren forsøges åbnet eller smadret.

Årsag

Sabotagekontakten inde i bevægelsesdetektoren har sat sig eller har mulighed for at bevæge sig, i en sådan grad at kontakten udløser sabotagealarm.

Løsning

Problemet løses ved at sikre at sabotagekontakten ikke sidder fast og at denne holdes i konstant spænd inde i detektoren.

1) Udtag den lille skrue, hvis isat og åbn detektoren (benyt eventuelt enden af en teske til at trykke den hvide plastklemme, på detektorens top, ned).

2) Massér sabotageknappen 5-6 gange (Sabotageknappen sidder på detektorens printplade i nederste venstre hjørne, omgivet af en fjedder).

3) Luk detektoren igen og sørg for at den klikker helt på plads.

4) Skru den lille skrue godt på plads i toppen af detektoren.