Slet enheder

Slet forbindelse til trådløse enheder

Det er ikke muligt kun at slette forbindelsen til en specifik trådløs enhed. I stedet slettes forbindelsen til samtlige trådløse enheder og det er derfor nødvendigt at indkode ønskede enheder på ny.

Via SMS

Vær opmærksom på at denne funktion alene sletter forbindelsen til systemets trådløse enheder (åbningskontakter, bevægelsesdetektorer, røgalarmer, osv.). Funktionen vil ikke slette forbindelsen til fjernbetjeninger, nøglebrikker og trådløse tastaturer.

1) Send en SMS-besked med teksten "21" til alarmsystemet.

2) Afvent SMS-bekræftelse på at de trådløse enheder er slettet.

Fysisk på alarmpanelet

Det er muligt at slette forbindelsen til alle enheder fysisk på G5 alarmpanelet. Denne funktion sletter forbindelsen til alle trådløse enheder (åbningskontakter, bevægelsesdetektorer, røgalarmer, osv.), samt fjernbetjeninger, nøglebrikker og trådløse tastaturer.

1) Aftag alarmpanelet fra det væghængte monteringsbeslag eller bordstøtten. (OBS! Alarmpanelets sabotageknap vil blive udløst når beslaget aftages og igangsætte alarm. Afbryd alarmen ved at trykke på knappen  på en fjernbetjening).

2) Tryk 3 gange på den sorte sabotageknap på bagsiden af alarmpanelet.

3) Afvent to bip fra alarmpanelet, disse bekræfter sletningen af de trådløse enheder.

Vigtigt: 5 tryk på sabotageknappen vil nulstille alarmen til fabriksindstillinger, vær derfor opmærksom på hvor mange gange du trykker.