Gratis S5-Touch / G5 app

Opsæt og betjen din S5-Touch / G5 alarm med vores gratis app

Med S5-Touch / G5 appen installeret på din iPhone® eller Android™ smartphone har du fuld kontrol over dit alarmsystem.

S5-Touch / G5 appen giver dig mulighed for at indstille systemet helt efter dine behov og ønsker, og den dalige betjening foregår også nemt fra mobilen.

iPhone® app

Hent iPhone versionen af S5-Touch / G5 appen i Apple App Store, direkte på din iPhone eller klik her for at se appen i iTunes.

Android app

Hent Android versionen af S5- Touch / G5 appen i Google Play, direkte på din Android baserede smartphone eller klik her for at se appen i Google Play.

Windows® Phone app

Vores S5-Touch / G5 app findes desværre ikke til Windows Phones.

Der foreligger ingen dato for en eventuel udgivelse.