Gratis app til din smartphone

Opsæt og betjen din G5 alarm med vores gratis app

Med G5 appen installeret på din iPhone® eller Android™ smartphone har du fuld kontrol over dit alarmsystem.

G5 appen giver dig mulighed for at indstille systemet helt efter dine behov og ønsker, og den dalige betjening foregår også nemt fra mobilen.

iPhone® app

Hent iPhone versionen af G5 appen i Apple App Store, direkte på din iPhone eller klik her for at se appen i iTunes.

Android app

Hent Android versionen af G5 appen i Google Play, direkte på din Android baserede smartphone eller klik her for at se appen i Google Play.

Windows® Phone app

Vores G5 app findes desværre ikke til Windows Phones. Der foreligger ingen dato for en eventuel udgivelse. Beklager.