Hvilke batterier benytter de forskellige enheder

Hvilke batterier benyttes i de forskellige enheder til G5 alarmen?

Batteritypen variere en smule alt efter hvilken detektor eller enhed der er tale om.

Du kan til enhvertid referere til enhedens brugervejledning, hvori det fremgår hvilket batteri som den specifikke enhed benytter, eller du kan se det på vores website.

Klik her for at gå til oversigten over tilbehør til G5 alarmen. Klik på den enhed som du vil kende batteritypen på og læs under "Tekniske Data". Her vil det fremgå hvilken type batteri som enheden benytter, samt hvor mange batterier som skal bruges.