Hjemmetilstand og Enhedsforsinkelse på samme enhed

Kan én trådløs enhed indstilles til både at være i Hjemmetilstand og have Enhedsforsinkelse på samme tid?

Nej. Da enhedens tilstand afgøres af placeringen af de små jumpere inde i selve enheden, så kan det ikke lade sig gøre at give enheden flere tilstande på én gang.

Du er derfor nødt til at træffe et valg om enheden skal indstilles til at være en del af Hjemmetilstand eller om enheden skal påvirkes af Enhedsforsinkelse.