Ændre indholdet i en alarmpakke

Er det muligt at ændre i en alarmpakkes indhold?

Det er desværre ikke muligt at ændre i indholdet af vores alarmpakker.

Vores alarmpakker er sammensat efter standard boligareal. Du kan dog altid købe en alarm pakke, hvor du efterfølgende tilføjer ekstra tilbehør.

Startpakke:

S6evo™ Startpakke får dig godt i gang med selve S6evo™ alarmsystem.

Denne pakke indeholder minimum for at komme i gang med S6evo™ alarmsystem. Det vil sige 1 stk. S6evo™ SmartBox, 1 stk. S6evo™ Åbningskontakt og 1 stk. S6evo™ Fjernbetjening.

Du kan med fordel vælge denne pakke, hvis du ønsker at opgraderer fra S5-Touch / G5 alarmsystem til S6evo™ alarmsystem.

S6evo™ alarmsystem er nemlig bagud kompatibelt med det meste tilbehør fra S5-Touch / G5.

Du kan finde S6evo™ Startpakke ved at klikke HER

Lejlighedspakke:

S6evo™ Lejlighedspakke er pakken der er designet til mindre hjem.

Her får du selve alarmsystemet i form af 1 stk. S6evo™ SmartBox, samt 1 stk. S6evo™ Nøglebrik, 1 stk. S6evo™ Åbningskontakt, 1 stk. S6evo™ SmartPad, 1 stk. S6evo™ Bevægelsessensor og 1 stk. S6evo™ Fjernbetjening.

Du kan finde S6evo™ Lejlighedspakke ved at klikke HER

Villapakke:

S6evo™ Villapakke er pakken, som er ment til større boliger, villaer og parcelhuse.

I denne pakke er der alt med til at sikre dit hus mod indbrud.

Der medfølger 1 stk. S6evo™ SmartBox, 1 stk. S6evo™ SmartPad, 2 stk. S6evo™ Nøglebrikker, 2 stk. S6evo™ Fjernbetjeninger, 2 stk. S6evo™ Bevægelsessensorer og 2 stk. S6evo™ Åbningskontakter.

Det er samtidigt ved denne pakke, at du opnår størst rabat - fremfor at købe alt tilbehøret separat.

Du kan finde S6evo™ Villapakke ved at klikke HER