Bevægelsesdetektor igangsætter ikke alarm

Min bevægelsesdetektor igangsætter ikke alarmen, når jeg tester alarmsystemet

Når du tester dine bevægelsesdetektorer, så er det vigtigt at du husker at tage højde for enhedernes automatiske strømbesparende funktion.

Årsag

Bevægelsesdetektorerne til G5 alarmen er udstyrede med en automatisk strømbesparende funktion. Du skal huske at tage højde for dette, når du tester dit alarmsystem.

Funktionen sikre optimal levetid på enhedens batteri, samt gør at du undgår at bevægelsesdetektoren konstant blinker når du opholder dig i lokalet, hvor den er monteret.

Sådan fungere den strømbesparende funktion

Den strømbesparende funktion fungere ved at bevægelsesdetektoren automatisk går i "dvale" når den registrerer bevægelse imens alarmsystemet er slået fra. Netop fordi alarmsystemet er slået fra, så antages det at du er hjemme og de bevægelser som registreret laves af dig. Det er derfor ikke nødvendigt at bevægelsesdetektoren overvåget lokalet.

Bevægelsesdetektoren vil forblive i den strømbesparende dvaletilstand, så længe der er bevægelse i lokalet.

Vågner automatisk igen

Når det ikke har været bevægelse i lokalet i 3 minutter, så vågner bevægelsesdetektoren automatisk op fra din dvaletilstand og er igang klar til at igangsætte alarm, hvis alarmsystemet slås til og bevægelse registreres i lokalet.

Sådan tester du dine bevægelsesdetektorer

1) Slå alarmsystemet til

2) Forlad lokalet hvor bevægelsesdetektoren er monteret

3) Vent minimum 3 minutter

4) Gå nu ind foran bevægelsesdetektoren og læg mærke til at den registrerer dig. Dette indikeres ved et rødt blink i statuslampen på detektorens front. Alarmen skal nu gå igang.

5) Slå alarmen fra ved at trykke på  på din fjernbetjening.