Indkod i alarmpanelet: Indendørs sirene med flash

Sådan indkodes en indendørs sirene i alarmpanelet

Forberedelse:

- Isæt sirenen i en stikkontakt umiddelbart ved siden af alarmpanelet.

- Sørg for at andre radiostyrede enheder ikke aktiveres under indkodningen. Sluk eventuelt disse enheder inden indkodningen begyndes og tænd dem igen efter indkodningen er overstået.

Indkodning:

1) Tryk én gang på sirenens [Indlæringsknap].

2) Tryk nu hurtigt på knappen  på alarmpanelets touch-tastatur (ikke en fjernbetjening). Indkodningen vil bekræftes med et bip.

3) Afslut sirenens indlæringstilstand ved at trykke én gang på sirenens [Indlæringsknap].

4) Slå alarmpanelet fra igen, enten ved at indtaste din PIN-kode efterfulgt af knappen  eller ved at benytte en fjernbetjening.

Test sirenen:

Slå alarmsystemet til ved at trykke på knappen  enten på alarmpanelets touch-tastatur eller på en fjernbetjening. Hvis sirenen og alarmpanelet er forbundet korrekt, vil sirenen begynde at lyse blåt i flashlampen, når alarmsystemets slås til.
Test eventuelt sirenens volumen ved at trykke på knappen [SOS] på en fjernbetjening. Dette vil straks igangsætte alarm, samt sirenen.