Rabat

Er det muligt at få rabat?

Hos SikkertHjem arbejder vi altid målrettet på at holde markedets laveste priser og har samtidig en målsætning om at vores produkter skal være både funktionsrige og lette at installere og bruge i dagligdagen.

Netop fordi vi som udgangspunkt arbejder med nogle af markedets laveste priser, så betyder der også at vores muligheder for at tilbyde rabat er ganske begrænsede og vi er derfor først i stand til at kunne tilbyde rabat ved flerkøb som beskrevet nedenfor.

Samlet køb: Rabat:
0-5 alarmpakker Ingen rabat
6-10 alarmpakker 10% rabat på både alarmpakker og eventuelt tilbehør
11+ alarmpakker 15% rabat på både alarmpakker og eventuelt tilbehør

Er I en gruppe som ønsker at erhverve vores alarmsystemer, kontakt da vores support-team på telefon 3696 9500 og hør nærmere.