S6evo™ SmartBox Offline DK

I mange tilfælde kan dette nemt løses ved blot at genstarte din SmartBox.

1. Aftag dækslet på bagsiden af din SmartBox.
  2. Flyt den sorte skydeknap til OFF.
  3. Vent i 30 sekunder.
  4. Flyt den sorte skydeknap til ON.

SmartBoxen vil nu starte op. Denne process tager ca. 45 sekunder. Processen er færdig når du hører bekræftelsesbip.

Prøv nu at logge in i S6evo™ appen på din mobiltelefon for at forbinde til din SmartBox.

Skulle dette, i mod forventning, ikke løse problemet, så se denne video-guide om hvordan du re-konfigurerer netværksforbindelsen.

Nedenfor finder du en gennemgang af de skridt som vises i videoen.

1. Aftag dækslet på bagsiden af din SmartBox.
  2. Tryk og hold Netværks-knappen (som sidder øverst til venstre for batteriet) inde i 5 sekunder.
  3. Åben S6evo™ appen på din mobiltelefon.
  4. Tryk Tilføj ny SmartBox.
  5. Tryk Hurtigopsætning.
  6. Tryk Næste.
  7. Gå til din telefons WiFi-liste.
  8. Vælg din S6evo™ SmartBox i listen og vent på at forbindelse oprettes. Bliver du spurgt om en adgangekode, indtast 1234567890.
  9. Gå nu tilbage til S6evo™ appen.
  10. Tryk Tilføj ny SmartBox.
  11. Indtast en 4-cifret PIN til dit system.
  12. Bekræft PIN.
  13. Vælg LAN hvis du har forbundet sin SmartBox direkte til din router med kabel eller vælg det WiFi-netværk du ønsker at forbinde til, hvis du vil forbinde din SmartBox trådløst.
  14. Indtast din WiFi adgangskode. Denne har du modtager af din internetudbyder.
  15. Tryk Bekræft.
  16. Vent på at forbindelsen mellem din S6evo™ SmartBox og dit netværk oprettes. Denne process kan tage nogle minutter. Luk ikke appen under denne process.
  17. Færdig. Din SmartBox er nu forbundet til dit netværk og er klar til brug.