S6evo™: Tilføj ny bruger

På et S6evo™ alarmsystem kan du tilføje alle de brugere, som du har behov for.

Du kan vælge at tilføje brugere, som skal have adgang til dit system - her skal disse brugere selv bruge deres S6evo™ app.

Vi anbefaler, at der er 1 ejer pr. system - du kan dog nemt tilføje nye brugere som både bruger og gæst.

Ved at klikke HER kan du se forskellen på Ejer, Bruger og Gæst.

For nemt at kunne tilføje en ny bruger, har vi lavet en videoguide til dette.

Denne finder du ved at klikke HER