S6evo™ Fejlsøgning -Smskort - UDSKIFTNING AF SMS-KORT

DIT SIKKERTHJEM™ SMS-KORT SKAL SKIFTES, DERFOR MODTAGER DU ET NYT FRA OS

Dit SikkertHjem™ SMS-kort skal udskiftes, og vi har på forhånd gjort det hele klart til dig.

Det nye SMS-kort bliver sendt med posten, og vil allerede være aktiveret ved modtagelse.

Du vil modtage et kort med et 8-cifret telefonnummer.

Udløbsdatoen på det nye SMS-kort, vil være den samme som på dit gamle.

Det er vigtigt at du inden 14 dage får udskiftet dit nuværende SMS-kort med det tilsendte, da dit gamle kort herefter bliver lukket automatisk.

Derfor skal du ikke gøre andet, end blot at kassere dit gamle SMS-kort og indsætte det nye i dit S6evo™ alarmsystem.

HVORFOR SKAL JEG HAVE NYT SMS-KORT OG HVAD BETYDER DET FOR MIG?

Grunden til denne ombytning, skyldes at vi har indgået et nyt samarbejde, hvor alle vores S6evo™ kunder fremover skal benytte sig af danske SMS-kort.

Der vil ikke være nogen anden ændring, udover at det er et nyt telefonnummer som du vil modtage notifikationer fra.

Som modtager af det nye SMS-kort, skal du ikke gøre noget yderligere.

Vi har klaret det hele for dig.

Dit SMS-kort vil være aktivt ved modtagelsen, og udløbsperioden vil være den samme som på dit gamle SMS-kort.

Du vil som normalt, modtage en fornyelsesmail, når dit kort skal fornyes.

HVORDAN MODTAGER JEG SMS BESKEDER PÅ MIT SYSTEM?

For at modtage sms beskeder fra dit system, skal du følgende:

1.  Åben din S6evo™ app
  2. Tryk på tandhjulet (indstillinger) i øverste højre hjørne
  3. Tryk på brugere og alarmmodtagere
  4. Vælg din profil og slå SMS-notifikationer til
  5. Gem indstillingerne, ved at trykke på fluebenet i øverste højre hjørne.

Prøv nu at slå dit alarmsystem til/fra for at kontrollere og sikre at du nu modtager sms.

udskift_A.jpg  udskift_B.jpg

Oplever du ikke at modtage SMS-notifikationer efter denne ombytning eller har spørgsmål, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål HER eller kontakte vores support.

Vores tekniske support kan træffes mandag - fredag fra kl. 10 - 18 på telefon nr. 36 96 95 00.

Kom direkte til vores hjemmeside og se alle vores produkter, ved at klikke HER.