S6evo™: Nulstilling af SmartPad

Hvis din SmartPad blinker rød/grøn/blå eller du ikke har forbindelse til din SmartPad, kan en nulstilling være løsningen.

Hvis du får behov for at nulstille din SmartPad, skal du gøre det på følgende måde:

1. Fjern din SmartPad fra væggen

2. Fjern bagdækslet på din SmartPad

3. Tryk og hold ned på Reset knappen - her skal du bruge en nulstillingsnål

4. Afvent et bip fra din SmartPad

5. Sluk for din SmartPad i 10 sekunder og tænd for den igen

6. Indenfor 10 sekunder vil din SmartPad vise den rigtige status igen

Betjen SmartPad med fladen af din finger, i stedet for spidsen.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte vores tekniske support, hvis du fortsat oplever udfordringer med din SmartPad - og en nulstilling ikke har løst problemet.