Siri er tilbage på S6evo™ appen (DK)

SIRI ER TILBAGE I S6EVO™ APPEN.

Som du måske ved, så lancerede vi en BETA version af Siri i S6evo™ appen.

Det gik godt, hvis du spørger os.

Der var dog nogle ting, som skulle rettes til, så derfor fjernede vi den igen.

Men...

Nu er Siri tilbage i S6evo™ appen.

SÅDAN GØR DU.

Det første du skal gøre er at opdatere S6evo™ appen til den nyeste version.

Versionen hedder 2.2.

Når den nyeste version af S6evo™ appen er hentet, skal du tjekke, at Siri har tilladelse til at kommunikere med appen.

Det gør du sådan her:
- Åben indstillinger på din iPhone
- Tryk på Siri & søgning
- Rul ned og find S6evo™ appen
- Tryk på S6evo™ appen
- Aktiver Siri & forslag og Tillad på låst skærm

Når du har gjort dette, skal du gøre følgende:
- Åben S6evo™ appen
- Tryk på Slå til
- Appen vil nu afgive lyd, og du kan nu indtale "Slå til" kommandoen
Hold den røde knap nede, og indtal den kommando, der passer til dig

Ønsker du at indtale "Slå fra" og "Hjemme", så er fremgangsmetoden den samme.

Husk, at du altid kan gå ind i Siri & søgning, og oprette kommandoerne derinde.
Det gør du under Genveje.

Krav til brug.

For at kunne bruge Siri via S6evo™ appen skal du som minimum have iOS 12.1 installeret på din telefon.

Og det kræver at det er en iPhone 7 eller nyere.

JEG KAN IKKE TALE TIL SIRI.

Ovennævnte var det vi fik flest henvendelser omkring sidst.

Derfor...

Hvis du ikke kan tale til Siri, men kun kan skrive, så skal du have ændret dine indstillinger på telefonen.

Det gør du sådan her:
- Åben indstillinger på din iPhone
- Tryk på generelt
- Tryk på tilgængelighed
- Rul ned og tryk på Siri
- Deaktiver knappen Skriv til Siri

Du kan nu tale til Siri.