Mine aktiviteter Indsend en anmodning
Følg

SIRI är tillbaka i S6EVO ™ APP (SE)

Som du kanske vet, lanserade vi en BETA-version av Siri i appen S6evo ™.

Det gick bra om du frågade oss.

Det fanns emellertid några saker som måste åtgärdas, så vi tog bort det igen.

Men ...

Nu är Siri tillbaka i S6evo ™ appen.

Hur du gör

Det första du behöver göra är att uppdatera S6evo ™ -appen till den senaste versionen.

Versionen heter 2.2.

När den senaste versionen av appen S6evo ™ laddas ned kontrollerar du att Siri får kommunicera med appen.

Du gör så här:

- Öppna inställningar på din iPhone

- Tryck på Siri & search

- Bläddra ner och hitta S6evo ™ appen

- Tryck på S6evo ™ appen

- Aktivera Siri & föreslå och Tillåt på låst skärm

När du har gjort det här gör du följande:

- Öppna S6evo ™ appen

- Tryck på Slå på

- Appen låter nu dig att intaala kommandot "Aktivera"

- Håll ner den röda knappen och tala det kommando som passar dig

Om du vill spela in "Slå av" och "Hem" är procedurmetoden densamma.

Kom ihåg att du alltid kan gå in i Siri & search och skapa kommandona där inne.

Du gör detta under genvägar.

IOS 12.1

För att kunna använda Siri via S6evo ™ -appen måste du ha åtminstone iOS 12.1 installerad på din telefon.

Jag kan inte prata med SIRI.

Ovanstående var vad vi fick de flesta förfrågningar om senast.

Därför ...

Om du inte kan tala med Siri men bara kan skriva, måste du ha ändrat dina inställningar på telefonen.

Du gör så här:

- Öppna inställningar på din iPhone

- Tryck i allmänt

- Tryck på hjälpmedel

- Bläddra ner och tryck på Siri

- Inaktivera Skriv-knappen för Siri

Du kan nu prata med Siri.