S6evo™ - Login ind i app fejl - LØST

Vi har dags dato haft udfordringer med login i vores S6evo app.

Vores programmør har nu fundet løsningen i forhold til log in i app.

Det burde derfor på nuværende tidspunkt være muligt at logge ind igen.

Hvis du fortsat får en "Fejl, venligst forsøg igen", skal vi bede dig om at genstarte din mobiltelefon - dette burde løse problemet.

Skulle du mod forventning fortsat ikke kunne logge ind i din app, er du velkommen til at kontakte vores support på enten mail support@sikkerthjem.dk eller på telefon 3696 9500. Vores tekniske support har åbent alle hverdage fra kl. 10 - 18.

Vi beklager fejlen, og ønsker dig en rigtig dejlig dag.