S6evo™ - Fejlalarm - Udendørs Sirene

Oplever du at din Udendørs sirene starter med lyd og lys, uden du får besked om dette i din app, skal du gøre følgende:

1. Nulstil din Udendørs sirene ved at holde Reset knappen inde, som befinder sig bag på sirenen. Se billede:

2. Slet din Udendørs sirene i din app ved at gøre følgende:

- Åbn din S6evo™ app
- Tryk på i højre hjørne på tandhjulet
- Vælg tilbehør "Eksterne Sirener"
- Her skal du swipe fra højre mod venstre på det tilbehør du ønsker at slette
- En "Slet" knap vil her komme til syne, som du skal trykke på

3. Tilføj din Udendørs sirene på ny i din app ved at vælge "Tilføj Tilbehør"

Herefter er din Udendørs Sirene nulstillet og klar til brug på ny.