S6evo™ - Sikkerheden i dit alarmsystem

Med S6evo™ er sikkerheden i højsædet.

Alarmkommunikation
S6evo™ sender alarmbeskeder af to separate kommunikationsveje; IP (internet) og
GSM*
(mobilnetværket). Dette sikrer, at du modtager alarmbeskeder selv om din
telefon ikke har internetforbindelse og/eller dit internet i boligen er ude af drift.

*Kræver aktivt SMS-kort indsat i SmartBox

Datakommunikation
Al datakommunikation er krypteret med AES 256-bit. Til systemets adgangssikring
anvendes MD5+Sales irreversibel adgangskode.

Radiokommunikation
Systemet har en indbygget anti-jamming funktion, som detekterer og advarer dig,
hvis det forsøges jammet.

Sådan virker Anti-jamming funktionen:
Hvis S6evo™ systemet forsøges jammet – dvs. hvis nogen med en såkaldt
”jammer” forsøger at blokere kommunikationen mellem din SmartBox og de
tilknyttede sensorer og således sætte alarmen ud af funktionen – udsender
systemet en Alarmbesked til din telefon med teksten, der advarer dig om de
interfererende signaler