S6evo™ - Opsætning - Nulstilling af SmartBox

Ønsker du at nulstille din SmartBox, er to måder man kan gøre dette på.

Metode 1:

Direkte i S6evo™ appen, er der mulighed for at nulstille SmartBoxen.

Denne finder du på følgende måde:

1. Tryk på i højre hjørne

2. Tryk på "Mere" (Her skal du rulle ned i menuen for at finde denne knap)

3. Tryk på "Nulstil SmartBox"

Her bliver du bedt om at bekræfte, at du ønsker at nulstille din SmartBox.

OBS: Nulstiller du din SmartBox bliver alt data slettet på enheden.

-------------------------------------------------------------------------------

Metode 2:

Den anden mulighed du har for at nulstille din SmartBox, er fysisk på selve enheden.

1. Under dækslet finder du 2 knapper til venstre for batteriet.

2. Den nederste knap er en nulstillingsknap

3. Hold denne inde indtil SmartBox afgiver et bip

4. Herefter er SmartBox nulstillet.

OBS: Nulstiller du din SmartBox bliver alt data slettet på enheden.