Hvordan finder jeg SIM-kortets telefonnummer?

VIGTIGT: Denne artikel omhandler alarmsystem version 1.0-4.4 (Ikke G5)

consulting.png Jeg har købt er SikkertHjem taletidskort og vil gerne vide hvad kortets telefonnummer er, hvordan gør jeg det?

check.png Dette gør du meget let, ved at indsætte SIM-kortet i dit alarmpanel og derefter igangsætte alarm. Den alarmerings-SMS du modtager vil være afsendt fra taletidskortets telefonnummer og du vil hermed kunne gemme dette i din mobiltelefon.

lightbulb.png TIP: Det er en god ide at gemme alarmens telefonnummer i din mobiltelefon, på samme måde som du gemmer andre telefonnumre. På denne måde kan du hurtigt se at en SMS-besked kommer fra din alarm. På denne måde vil du også kunne skelne, hvis du står som modtager på flere alarmsystemer.