Ændre zone-indstillinger

VIGTIGT: Denne artikel omhandler alarmsystem version 1.0-4.4 (Ikke G5)

consulting.png Kan jeg ændre alarmsystemets pre-definerede zoner? F.eks. ændre en fuld-sikringszone til en del-sikringszone?

check.png Ja, alarmsystemets 30 zoner og 120 grupper er fra producentens side opdelt i følgende zonetyper:

- Betjeningszoner (Zone: 00-01)
- Nødhjælpszoner (Zone: 02-10)
- Delsikringszoner (Zone: 11-20)
- Fuldsikringszoner (Zone: 21-30)

Læs eller download "Huskeseddel for alarmdetektorer" her og skal dig et hurtigt overblik over alarmsystemet pre-definerede zoner.

Du kan dog selv ændre typen af de enkelte zoner mellem: Nødhjælpszone, Del-sikringszone og Fuld-sikringszone. Vær opmærksom på at du ikke kan ændre de to betjeningszoner: 00 og 01.

Du ændre zone-indstillingerne således:

1. Tryk "SET" efterfulgt af din 6-cifrede masterkode og bekræft med "ENT".

2. Benyt pile-tasterne til at navigerer til menupunktet "Zone Indst." og bekræft med "ENT".

3. Indtast nu det zonenummer som du ønsker at redigerer og bekræft med "ENT".

4. Benyt pile-tasterne til at vælge hvilken type zonen skal være:

2 = Fuldsikringszone
1 = Delsikringszone
0 = Nødhjælpszone

Bekræft med "ENT".

lightbulb.png TIP: Vi anbefaler at du som udgangspunkt benytter de pre-definerede zone-indstillinger og kun ændre dem, hvis du ikke længere har plads til dine detektorer i de eksisterende zoneintervaller.