2 års reklamationsret

Sådan gør du brug af din reklamationsret

Skulle du, imod forventning, opleve at er produkt er defekt, så har du jf. købeloven 2 års reklamationsret.

Giv os besked

Gis os besked så snart du opdager fejlen. Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi afhjælpe problemet for dig.

Du kan anmelde din reklamation enten via telefon eller e-mail. Kontakt os her.

Sådan behandles din reklamation

Når vi har modtaget din reklamation, så vil en kundeservicemedarbejder oprette en sag for dig og sende dig en e-mail med sagens detaljer. I mange tilfælde kan det, som umiddelbart virker som en defekt, afhjælpes alene ved rådgivning omkring installation og brug af produktet. I disse tilfælde vil vi kontakte dig via telefon eller e-mail med henblik på vejledning.

I nogle få tilfælde er vejledning ikke nok og her vil vi enten ombytte produktet til et nyt eller fremsende en returlabel, så vi kan få produktet ind til teknisk gennemgang og udbedring. Hvilken løsning som anvendes, afhænger af problemets art.