2 års reklamationsret

Sådan gør du brug af din reklamationsret

Skulle du, imod forventning, opleve at er produkt er defekt, så har du jf. købeloven 2 års reklamationsret.

Giv os besked

For at vi kan hjælpe med en eventuel reklamationssag, skal du kontakte os så snart du oplever en mulig fejl på dit produkt.

Jo hurtigere du kontakter os, jo hurtigere kan vi hjælpe dig med de udfordringer, du oplever.

Du kan kontakte os angående en mulig reklamation på to måder:

NB: Det er en fordel, hvis du har kvittering med købsdato klar, når du kontakter os - samt at du har taget billeder af QR koder på de enheder, som du oplever udfordringer med.

1. Via telefon til vores tekniske support.

Vores support kan træffes alle hverdage mellem kl. 10 -18 på telefonnr.: 3696 9500 (tast1)

2. Via e-mail til vores supportteam

support@sikkerthjem.dk

Sådan behandles din reklamation

Når vi har modtaget din reklamation, så vil en kundeservicemedarbejder oprette en sag for dig og sende dig en e-mail med sagens detaljer. I mange tilfælde kan det, som umiddelbart virker som en defekt, afhjælpes alene ved rådgivning omkring installation og brug af produktet. I disse tilfælde vil vi kontakte dig via telefon eller e-mail med henblik på vejledning.

I nogle få tilfælde er vejledning ikke nok - her vil vi fremsende en returlabel, så vi kan få produktet ind til teknisk gennemgang og udbedring. Hvilken løsning som anvendes, afhænger af problemets art.