Sådan aktiverer du dit SMS-kort

Når du modtager dit SikkertHjem smskort, skal du først aktiverer det på vores hjemmeside.

Det kan du gøre ved at klikke HER

Her skal du efterfølgende vælge, hvilke type smskort du har købt:

Når du klikker på "Vælg", vil du ført videre til en oplysningsside, hvor du skal indtaste informationer.

Når du har aktiveret dit smskort, vil du modtage en bekræftelsesmail på den e-mail, som du har udfyldt under feltet "E-mail"

Herefter er dit smskort aktiveret, og vil være klar til brug efter 15 minutter.