Sådan aktiverer du dit SMS-kort

Sådan aktiverer hurtigt og nemt du dit nye SikkertHjem SMS-kort

Med et SikkertHjem SMS-kort får du ubegrænset SMS-forbrug i alarmsystemet, til en ganske fordelagtig pris. Du kan købe et SikkertHjem SMS-kort her.

Sådan gør du

1) Besøg www.sikkerthjem.dk/aktivering (åbner i nyt vindue).

2) Indtast SMS-kortets telefonnummer i det øverste felt.

3) Indtast SMS-kortets 19-cifrede ICC nummer i det andet felt.

4) Indtast dine kontaktoplysninger (vi bruger disse til at give dig besked, inden SMS-kortet udløber).

5) Klik på knappen  for at aktivere kortet.

Udløb og forlængelse

21 dage inden kortet udløber, sender vi dig automatisk en e-mail for at gøre dig opmærksom på dette.

Ønsker du at forlænge dit SMS-kort med nye 12 måneder, så kan du gøre dette fra e-mailen.

Ønsker du ikke at forlænge SMS-kortet, så behøver du ikke foretage dig noget. Kortet vil automatisk blive spærret ved periodens udløb.