S6evo™ - Opsætning - Jeg har skiftet til ny internet router

Når du har fået ny internt router, skal du ret netværksindstillinger i din S6evo app.

For at gør dette, skal du gøre følgende:

1. Åbn din S6evo™ app

2. Tryk på i højre hjørne

3. Vælg "Mere"

4. Vælg "Ret netværksindstillingerne for denne SmartBox"

5. Følg derefter guiden til ende

6. Herefter vil din SmartBox forbinde til dit nye netværk

SmartBox forbinder ikke af sig selv:

Hvis din SmartBox ikke forbinder af sig selv, når du følge guiden til at rette netværsindstillinger, skal du gøre følgende:

1. Gå til din telefons indstillinger
2. Hvis den forbinder til SikkertHjem netværket UDEN at spørge om kode, skal man sige "glem dette netværk".
3. Tryk nu på Wifi-knappen på din SmartBox til der kommer et bib
4. Forbind nu til SikkertHjem netværket og indtast adgangskoden.
5. Gå tilbage til appen og forsæt